Vážení hosté,

Některá data musíme sbírat a uchovávat, jednak proto , že nám to ukládá naše zákonná povinnost a také proto, abychom Vám naše služby mohli poskytovat. Díky těmto údajům Vás také můžeme lépe poznat, zjistit, co Vás zajímá a co potřebujete. Můžeme se o Vás tedy také lépe starat a naše služby vylepšovat.

V rámci provedené široké analýzy všech oblastí, v nichž nakládáme s osobními daty, jsme definovali, za jakým účelem tato data zpracováváme a uchováváme a porovnali výsledky s právními tituly, jež nám určují oprávněnost, či povinnost vybraná data archivovat. Zpracovali jsme interní předpis, který obsahuje přesná pravidla o nakládání s osobními údaji. Dokumentace stanovuje, jakým způsobem nakládáme, zpracováváme a chráníme osobní údaje subjektu údajů (fyzických osob) a upravuje odpovědnost pracovníků, kteří s osobními údaji nakládají. Rovněž dokumentace přesně stanovuje postup pro výmaz osobních údajů.


SDĚLENÍ KE SPLNĚNÍ INFORMAČNÍ POVINNOSTI

Společnost Jan Řehoř, IČO: 67030131, se sídlem Lukov 25 („Správce“) zpracovává osobní údaje v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, obecné nařízení o ochraně osobních údajů („GDPR“) a dalšími právními předpisy.Za účelem rezevace ubytování jsou zpracovávány tyto osobní údaje/kategorie osobních údajů:

Jméno a příjmení, e-mail, telefonní číslo, datum pobytu, a to na základě zaslaného rezervačního formuláře, nebo písemné rezervace zaslané na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. popřípadě na základě telefonního hovoru. Osobní údaje bude Správce zpracovávat manuálně osobně, nebo rodinným příslušníkem.

Osobní údaje bude Správce zpracovávat po dobu plnění smlouvy a po ukončení smluvního vztahu po dobu, kterou nám určuje platná legislativa.

Subjekt údajů má právo přístupu ke svým osobním údajům zpracovávaných Správcem, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a právo vznést námitku proti zpracování.

Subjekt údajů má dále právo získat od Správce osobní údaje, které se subjektu údajů týkají a jež subjekt údajů Správci poskytnul. Správce na základě žádosti subjektu údajů poskytne subjektu údajů údaje bez zbytečného odkladu ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátunebo je na žádost subjektu údajů poskytne jinému jednoznačně určenému správci. Toto právo se nevztahuje na osobní údaje, které nejsou zpracovávány automatizovaně.

Správce nemá úmysl poskytovat osobní údaje do třetích zemí.

Domnívá-li se subjekt údajů, že dochází k neoprávněnému zpracování jeho osobních údajů, může se obrátit se stížností na dozorový orgán, kterým je pro území České republiky Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).

Kontaktní údaje Správce:

Jan Řehoř , Lukov 25 , Znojmo. Tel. 604 278 145 e-mail : Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.