Penzion U Hrádku Lukov nabízí bydlení v centru Podyjí v blízkosti se nachází Vranovská přehrada a Vranov nad Dyjí.

  • Je to to pravé místo .......
  • tam uprostřed přírody
  • ....místo, kde se o Vás postaráme
  • Odpočiňte si
  • Najděte si
  • Pochutnejte si
  • Zažijte
  • Poznejte
  • Relaxujte

Booking.com 9,8

 

Nemáte-li večeři objednanou po celý pobyt, je nutné si ji nahlásit nejpozději den předem z důvodu dodávky čerstvých surovin a délky přípravy menu.

Pro děti je možné objednat poloviční porce. 

 

Pondělí

POLÉVKA: Rajčatová polévka s červenou čočkou, kari a kurkumou

HLAVNÍ CHOD:  Grilovaná vepřová kotletka s žampionovou omáčkou, hráškový tatarák, šťouchaný brambor

DEZERT: Ananasové lasagně, čerstvý sýr a limetková espuma 

 

Úterý

POLÉVKA:  Polévka z pečeného celeru, česnekové krutony, petrželový olej

HLAVNÍ CHOD:  Konfitované kuřecí stehýnko s bylinkovým máslem, restované zelené fazolky se slaninou, kokosová rýže

DEZERT: Chia pudink s ovocným gelem s kytičkami

 

Středa

POLÉVKA: Polévka z černé čočky s uzenými krutonky, uzený olej

HLAVNÍ CHOD: Krkovice pečená na černém pivu, pečený česnek, restovaný špenát, opečené bramborové noky

DEZERT: Ořechovo-skořicové motance s vanilkovou omáčkou s proseccem

 

Čtvrtek

POLÉVKA: Lehký zeleninový boršč zjemněný zakysanou smetanou

HLAVNÍ CHOD: Dlouze tažená líčka na kořenové zelenině a víně Cabernet Sauvignon, fermentovaná kořenová zelenina, bramborová kaše se zauzenou červenou řepou

DEZERT: Pudinkovo-makové nočky se sněhovými pusinkami s řepným prachem, karamel

 

Pátek

POLÉVKA:  Žampionové kapučíno

HLAVNÍ CHOD: Kuřecí steak, smetanové ragú z černé čočky Beluga, glazované mrkvičky, rozpláclý křupavý brambor

DEZERT: Čokoládový fondant

 

Sobota

POLÉVKA: Kaldoun s masovými knedlíčky ovoněný muškátovým oříškem

HLAVNÍ CHOD: Vepřo-knedlo-zelo po našem****vepřové a krůtí výpečky, tagliatellovo-zelné hnízdo restovaná cibulka, fermentovaná ředkvička, hrachové výhonky

DEZERT: Tarte tatinka, naše kokosová jogurtová zmrzlina

 

JÍDLA NA OBJEDNÁNÍ NEJPOZDĚJI 24 HOD. PŘEDEM

Pozvolna pečená farmářská kachna s moravským zelím se slaninou a domácím knedlíkem pro 4 osoby za 1200 Kč

Pečené vepřové koleno na pivu s česnekem, čerstvým chlebem, křenem a hořčicí pro 2 osoby za 490 Kč

Jehněčí kolínka pečená 6 hodin na červeném víně, cibuli a česneku s čerstvým chlebem pro  2 osoby za 890 Kč

Hovězí tatarský biftek s opečenými topinkami a malým zeleninovým salátem pro 2 osoby za 490 Kč

 

ZELENINOVÉ SALÁTY

 

César salát bez masa s krutony a parmezánem za 220 Kč

César salát s kuřecím masem, krutony a parmezánem za 290 Kč

Variace listových salátů s kousky lososa a medovou-hořčičnou zálivkou za 290 Kč

Zeleninový salát se sušenou šunkou, volským okem a medovo-hořčičnou zálivkou za 290 Kč

 

K PIVU A VÍNU

80g  Teplé čerstvě pražené mandle    95 Kč

200g Výběrový sýr dle nabídky    120 Kč - 150Kč   

75/100g Sušená výběrová šunka dle nabídky    120 Kč

 

 

Ke všem našim jídlům podáváme čerstvou nebo pečenou zeleninu dle regionální sezonní nabídky.

Všechny podávané dezerty sami pečeme a vyrábíme v našem penzionu.

Informace o alergenech v pokrmech na vyžádání u obsluhy.

© 2024 U Hrádku

Lukov 25, 669 02 Znojmo

 

Ochrana osobních údajů - GDPR

Design by GOLDEN ORANGE s.r.o.